Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!


Scooter kullanmanın çocuklara faydaları nelerdir?

Çocukluk döneminde aktif olmak, çocuğun yaşamında en önemli unsurlardan biridir. Günümüzde çocuklar daha çok akıllı telefonlar, televizyonlar ve oyun konsollarına eğilim gösteriyorlar. Günlerinin çoğunu cihazlar kullanarak geçiriyorlar, bu da fiziksel ve zihinsel sağlıklarını olumsuz yönde etkiliyor. Bu nedenle, ekran sürelerini azaltmak ve açık havada vakit geçirmelerini sağlamak önemlidir. Ve çocuğunuzun daha aktif bir yaşam stili belirlemesini istiyorsanız, scooter kullanmayı öğretmek harika bir araç olabilir.

1. Hareketi ve kas gelişimini artırır.

Onlar için bir scooter almak, onlara taze hava ve biraz egzersiz sağlamak anlamına gelir. Bir çocuk scooter kullanarak reflekslerini geliştirebilir ve hareket alanını keşfederken eğlenceli vakit geçirebilir.

2. Denge kabileyetini ve koordinasyonu artırır.

Bir çocuk scooterı kullanmak, vücudu scooter üzerinde dengelemeyi gerektirir. Çocuklarınız bir scooter kullanmayı öğrendiğinde, sağa ve sola yönlendirmek için ağırlıklarını kaydırdıklarında denge ve koordinasyon öğrenirler.

3. İyi alışkanlıkların gelişimine yardımcı olur

Küçük yaşta scooter kullanmaya başlaması iyi alışkanlıkların gelişimine büyük ölçüde katkıda bulunur. Çoğu zaman, küçük yaşta scooter kullanmaya başlayan çocuklar yıllarca devam etmeye eğilimlidir. Çocuklarınızın scooter sürmesine izin vererek, onlarda fiziksel egzersiz alışkanlığı oluşturursunuz. Bu fiziksel egzersiz alışkanlığı, yetişkinlik boyunca onlara her düzeyde fayda sağlar: fiziksel, zihinsel veya duygusal.


4. Erken yaşta koordinasyon becerisi kazandırır

Scooter öncesi ev içinde kullandığı yürüteç ve bingit gibi araçlar scooter kullanımı öncesi iyi birer araçtır. Oturaklı bir bebek scooterı bebeklerin küçük yaşta bir çok becerisinin gelişmesini ve ileri yaşlarda rahat bir adaptasyon süreci geçirmesini sağlar. Erken başlamak, göz ve el koordinasyonunu ve her iki uzuv arasındaki koordinasyonu öğrenmelerine yardımcı olur.


5.Motor becerileri geliştirir

İnce motor becerilere sahip olmak, iyi bir yaşam sürmek için hayati öneme sahiptir. Küçük yaşta scooter sürmek, ince motor becerilerin gelişimine katkıda bulunur.

6. Duygusal, bilişsel ve sosyal alışkanlıkların gelişmesine yardımcı olur.

Aktif kalmak, birçok duygusal, zihinsel ve sosyal faydalarla ilişkilidir. Örneğin, fiziksel olarak aktif çocuklar mutlu olmaya, yüksek özsaygıya ve takım çalışması ruhuna sahip olmaya eğilimlidirler. İşbirliği yaparlar ve arkadaşlıklarını geliştirip sürdürmeye eğilimlidirler.

Daha fazla zamanını dışarıda sosyal bir ortamda geçiren çocuklar, hayatları boyunca onlara yardımcı olacak takdir edilecek duygusal, bilişsel ve sosyal alışkanlıklara sahiptir.

Sonuç olarak, bir çocuk scooterı sürmenin birçok faydası vardır. Bu nedenle, çocuklarınız için bir scooter alın, kasklarını takın ve mikro scooterlarını sürmek için dışarı çıkın.

En iyi scooterlar

 
 
Scoot and Ride Helmet Bebek Kaskı XXS-S Petrol Mavisi 181206-96322 | Toysall
 
 
 
 

Scoot and Ride Sırt Çantası Pembe XXS-S 200316-96446

1,599.90TL
8 Diğer renkler
 

Scoot and Ride Sırt Çantası Pembe S-M 210218-96488

1,649.90TL
8 Diğer renkler
 
 
 
 
 
 

Scoot and Ride Sırt Çantası Kiwi XXS-S 200316-96448

1,599.90TL
8 Diğer renkler
 
 

Scoot and Ride Sırt Çantası Kiwi S-M 210218-96490

1,649.90TL
8 Diğer renkler
 

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş